Logo_ecopam_definitiu+slogan

ECOPAM

Ecopam es la divisó especialitzada en cultius de Planta Aromàtica i Medicinal de l’empresa Planteles Lloveras, viveristes desde els anys 70.

L’iniciativa surgeix de donar resposta a la demanda de serveis específics per aquest tipus de cultius, amb l’objectiu d’ajudar a potenciar un sector que proporciona tants beneficis socio-econòmics i ambientals.

Oferim per totes aquelles empreses i professionals interessats en el sector, planter de cultiu ecològic de varietats seleccionades per usos específics segons ús i destí final, i suport técnic en l’elecció de varietats, formats, seguiment del planter i assessorament general sobre els cultius i el maneig.

ECOPAM: en números

Equip de 35 persones. 40 anys d'experiencia en la producció de planters 3 hectáreas d'hivernacles 100% uso de energías renovables. Producció mitja anual de 35.000.000 planters. 75.0000 euros anuals dedicats a la innovació. Més de 15 anys creant convenis amb universitats i centres d'investigació. Més de 15 anys col·laborant amb projectes i entitats socials de la zona.

Col·laboradors

Logo agricultura eco
Copia de nou logo-01
logoAEE