Logo_ecopam_definitiu+slogan

Motivació

Apostem pel cultiu de Plantes Aromàtiques i Medicinals

Als últims 10 anys el consum de productes derivats de PAM ha incrementat exponencialment i amb això la superfície agrícola destinada a aquests cultius i la introducció de nous actors al mercat, generant la necessitat d’accès a serveis i insums específics.

Missió

Potenciar la producció de PAM de cultiu ecològic a España.

Promoure l’apropament entre actors del sector, actuant com a eix d’unió entre productors, el·laboradors, transformadors, entitats, associacions i centres d’investigació especialitzats als cultius de PAM, posant a disposició del projecte, dels nostres clients, socis i col·laboradors, el nostre material vegetal, instal·lacions, personal i coneixements.

Visió

Des del nostre punt de vista els cultius de PAM son una alternativa agrícola viable per un món més sostenible. Representen una font viable d’ingressos per les explotacions agrícoles de petit i mitjà tamany, promouen la biodiversitat, l’ocupació rural, i augmenten la superfície de refugi per polinitzadors.

Pantallazo 2022-07-14 a las 20.56.05

Qui som?

La División ECOPAM forma part de la sociedat familiar Planteles Lloveras composta per més de 35 persones, i especialitzada a la producció de planter desde fa més de 40 anys.

La divisió ECOPAM la forma un equip técnic especialitzat que dona suport i assessorament agrònom i comercial, i dirigeix els processos de producció del planter

Aleix Gámez com a cap de producció, Joan Pol Villellas com a gestor de projectes i servei tècnic. comercial, i Paul Lloveras com a CEO. A més de tot l’equip humà que fa funcionar Planteles Lloveras

Què fem?

ECOPAM realitza servei de viver especialitzat a la sembra y reproduccióde Planta Aromàtica i Medicinal de cultiu ecològic, per la producció agrícola.

Estudiem cada cas per separat i donem suport a l’elecció, recerca i adquisició de varietats, i produïm el planter necessari, tant d’esqueixos com de llavors, ja sigui del mateix agricultor, del nostre llistat de varietats, o dels nostres proveïdors i col·laboradors.

Les comandes s’envien als nostres clients a través de les millors empreses de transport del nostre país, garantitzant així la màxima qualitat dels nostres productes quan arriben al seu destinament.

Com ho fem?

Apostem per la qualitat del producte i la sostenibilitat de la nostra activitat.

La llarga trajectòria al sector avala el treball que fem, i gràcies a l’experiència amb gran diversidat de certificacions, com la ISO9001, i a la nostra carrera com a viver, ens permet desenvolupar la nostra activitat sota els estàndards de qualitat més rigurosos.

Mitjançant la implantació de mesures com l’ús de energia renovable per alimentar les nostres instal·lacions, la recollida d’aigües pluvials per el regament dels nostres cultius, i la tecnificació de les nostres instal·lacions per la optimització de processos i recursos, procurem mantindre la nostra activitat el més sostenible possible, minimitzant així l’emprempta de carboni.

Actualment, ostentem la certificació de sostenibilitat MPS, i la AEE de cultiu ecològic.

Situació i instal·lacions

Les nostres instal·lacions es troben a la localitat de Sant Andreu de Llavaneres a la comarca del Maresme, província de Barcelona. Aquesta zona privilegiada juntament amb els nostres moderns equips i instal·lacions, ens permeten desenvolupar el nostre planter en unes condicions òptimes per l’enduriment i l’adaptació, de forma que arribi al seu destí completament preparat pel cultiu.