Logo_ecopam_definitiu+slogan

Cerca de varietats, adquisició de llavors i serveis d’importació-exportació

-Si l’espècie o varietat no es troba al nostre catàleg, realitzem una cerca a través dels nostres proveïdors i col·laboradors.

-Si els proveïdors son de fora de la UE, realitzem tots els tràmits per l’importació.

*L’adquisició de llavors molt específiques pot ser complicada per la poca disponibilitat al mercat, pel que les comandes s’han de realitzar amb previsió. Recomanem que es realitzin abans de l’entrada de Gener pels cultius de primavera-estiu, i màxim al Juny pels cultius de tardor-hivern.

Germinació de llavors i reproducció d’esqueixos.

-Disposem de gran capacitat per la producció de planters. De mitja, a les nostres instal·lacions, produïm 500.000 planters de llavors i 150.000 esqueixos semanals.

-Disposem de diversitat de formats, desde safates de 296 alveols fins a contenidors de 0,355 litres.

-Les llavors poden ser aportades pel client, o de la llista de les nostres varietats.

Nota: Disponibilitat assegurada per les varietats de la llista “Les nostres especialitats.”

Suport tècnic

-Et podem assessorar a l’elecció de varietats, alternatives, formats i substrats.

-Et fem una proposta adaptada a les teves necessitats.

-Pots consultar-nos l’estat i avanç de la teva comanda de planter. Dia de sembra, estat, dimensions de la planta, tractaments fitosanitaris, etc.

Nota: Els serveis de seguiment, consultoria agrícola, de presa i preparació de mostres i anàlisi, estan inclosos als comandaments de certa quantitat del planter. Consulti les tarifes amb el nostre equip per a què li realitzin una oferta personalitzada.

Laboratori especialitzat.

-Alguns dels nostres col·laboradors son instituts especialitzats en PAM, amb laboratoris i equips especialitzats en l’anàlisi dels factors de qualitat de la materia prima.

-Disposem pels nostres clients, l’accès al servei d’anàlisi per a puguin comprovar la qualitat del seu producte i els ajudi a diferenciar-lo i valorar-lo dins el mercat.

Nota: Disposem del servei de presa, preparació i enviament de mostres.

Un enginyer agrònom especialitzat vindrà a prendre les mostres a la seva finca i les prepararà de manera adequada per l’enviament i l’anàlisi.

Juntament al servei de presa i preparació de mostres s’inclou l’emissió d’un informe de qualitat de les mostres analitzades.